We really need your help - Hurricane Matthew hits Haiti.

Single Blog Title

This is a single blog caption

În calitate de urologi, am crezut că „o pierdem”, dar de fapt este acum clar că nu suntem

În calitate de urologi, am crezut că „o pierdem”, dar de fapt este acum clar că nu suntem

"Bărbații care consumă marijuana sunt mai susceptibili de a fi tratați pentru BPH," el a declarat. "Aceasta este o descoperire nouă. Canabinoizii sunt activi din punct de vedere farmacologic și influențează eliminarea, ceea ce ridică întrebarea dacă marijuana este un factor de risc sau un autotratament?"

Charles Bankhead este editor senior pentru oncologie și acoperă, de asemenea, urologia, dermatologia și oftalmologia. S-a alăturat MedPage Today în 2007. Urmăriți

Dezvăluiri

Hallak nu a dezvăluit nicio relație relevantă cu industria.

Studiul grupului Lloyd a fost susținut de Health Data Compass Data Warehouse.

Sursa primara

American Urological Association

Referință sursă: Hallak J, și colab "Consumul de marijuana are un efect dăunător direct asupra calității și funcției spermatozoizilor prin creșterea speciilor de oxigen reactiv intracelular de 20 de ori mai mult decât fumatul de tutun. Motive de îngrijorare cu privire la utilizarea pe scară largă" AUA 2019; Rezumat MP75-09.

Sursa secundară

American Urological Association

Referință sursă: Lloyd GL și Carmichael H "Marijuana, alcool, DE și depresie: corelații epidemiologice cu BPH / LUTS" AUA 2019; Rezumat PD19-08.

Rămânând fidel angajamentului său triplu față de educație, cercetare și îngrijirea pacienților, cea de-a 112-a reuniune a Asociației Urologice Americane începe vineri la Boston cu un program amplu și variat care combină știința de ultimă oră cu serviciile tradiționale pentru pacienți care nu devin niciodată depășite.

Peste 16.000 de participanți care reprezintă peste 100 de țări vor întâlni oportunități de învățare și de rețea care includ aproape 100 de cursuri și 2.500 de rezumate științifice. Motivată de feedback-ul din urotrin pret partea participanților din fiecare an și a membrilor AUA, ședința din 2017 va introduce noi sesiuni și programe și va oferi apariții bis ale sesiunilor tradiționale populare, bine participate, a declarat Victor Nitti, MD, președintele Consiliului Educației AUA.

"Aproximativ 30 de cursuri vor fi noi pentru AUA în acest an," a spus Nitti, de la NYU-Langone Medical Center din New York. "Patru dintre cursuri se vor concentra pe noile orientări AUA care vor fi prezentate la ședință – managementul cancerului vezicii urinare invazive musculare, gestionarea cancerului vezicii urinare non-invazive musculare, managementul chirurgical al incontinenței de stres și evaluarea și gestionarea renale localizate masele.

"O întreagă secțiune – în total 10 sesiuni – este dedicată cercetării urologice, de la știința de bază la cercetarea clinică de specialitate și subspecialitate. Acesta este probabil cel mai mare program de cercetare pe care l-am avut vreodată."

Revenirea în acest an va fi un curs de 2 zile pentru furnizorii de practici avansate. Noul curs va fi o sesiune practică, orientată clinic, axată pe urodinamica contemporană.

Nou în AUA va fi un curs de îngrijire clinică urologică pentru pacienții transgender și un curs de terapie focală pentru tratamentul cancerului de prostată localizat. Un alt program nou va aborda problemele care implică demența, cunoașterea și îmbătrânirea vezicii urinare, a spus Nitti.

În urmă cu câțiva ani, AUA a introdus un program plenar pe două căi, care se desfășoară pe tot parcursul ședinței. Două sesiuni plenare simultane oferă participanților diferite tipuri de programare pentru a satisface interesele variate ale membrilor. Anul acesta programul plenar va continua să evolueze odată cu introducerea programului "Următoarele frontiere" pista plenară, care se concentrează pe știința emergentă și practica clinică.

"Următoarele frontiere vor acoperi unele dintre „cele mai recente și mai mari” lucruri care se întâmplă în urologie, lucruri care poate nu sunt chiar pregătite pentru prime time, dar care ar putea fi gata în viitorul foarte apropiat," a spus Nitti.

Rezultatele anticipate ale mai multor studii clinice vor fi raportate ca știință de ultimă oră la întâlnire. Noile date vor include rezultatele unui studiu multicentric de fază III, randomizat, care compară cistoscopia cu lumină albastră și albă în tratamentul cancerului de vezică urinară. Nitti a citat, de asemenea, un studiu italian multicentric privind calitatea vieții după implantarea protezei penisului.

Din punct de vedere istoric, reuniunea AUA a inclus mai multe programe punct / contrapunct care abordează controversele din practica urologiei. Controversele din acest an includ o sesiune cu privire la utilizarea ochiurilor în medicina pelviană feminină. Sesiunile conexe vor acoperi terapia chirurgicală și slingul pubovaginal, o procedură care atrage un interes reînnoit din cauza problemelor care decurg din utilizarea rețelei.

Recunoscând că procedurile chirurgicale nu continuă întotdeauna așa cum a fost planificat, AUA va repeta sesiunile SOS – Contrast și soluții operative.

"Sesiunile SOS sunt concepute pentru a răspunde la întrebare, ce se întâmplă când ceva nu merge bine? Cum o rezolvăm?" a spus Nitti.

Prezentările populare Crossfire vor reveni pentru o altă rundă de dezbateri și discuții. Prezentate în urmă cu câțiva ani, prezentările aduc laolaltă experți cu opinii diferite cu privire la subiecte controversate și le permit să își expună propriul caz și să evidențieze defectele în contraargumente ale adversarilor. Diferite sesiuni de focuri încrucișate vor aborda ureteroscopia, hipogonadismul la debutul adulților, biopsia acului de prostată, traumatismele renale și terapia focală a prostatei, precum și sesiunea care se ocupă cu reparațiile ochiurilor.

"Vor fi, de asemenea, alte sesiuni care includ opinii secundare sau analize secundare asupra diferitelor probleme, inclusiv pietre la rinichi, boala Peyronie, tratamentul masei hilar renale, gestionarea defecțiunii unui sfincter artificial, cancerul vezicii urinare non-invazive musculare și incontinența urinară," a declarat președintele AUA, Richard Babayan, MD, de la Universitatea din Boston.

În fiecare an, AUA invită autoritățile din domeniile din afara urologiei să prezinte prelegeri pe subiecte aplicabile urologiei și domeniului mai larg al medicinei. Conferința Lattimer va fi susținută de Andrew Vickers, dr., De la Memorial Sloan Kettering Cancer Center din New York, care va discuta "Beneficii nete și luarea deciziilor clinice în urologie." David Page, MD, de la Massachusetts Institute of Technology, va susține prelegerea Ramon Guiteras, "De ce cromozomul Y?"

O întreagă sesiune a fost pusă deoparte pentru prezentarea științei de ultimă oră, rezumate care conțin informații clinice și științifice care nu au devenit disponibile decât după încheierea termenului limită pentru trimiterea rezumatelor, a spus Babayan. Alte prezentări vor diseca implicațiile recent revizuite SUA Preventive Services Task Force recomandare pentru screening-ul cancerului de prostată.

Remarcând structura clinică și profesională variată a participanților, Babayan a adăugat: "Programul din acest an nu este doar pentru urologi. Există sesiuni pentru studenți la medicină, rezidenți și furnizori non-medic, cum ar fi asistenții medicali avansați și asistenții medicului. De asemenea, avem sesiuni de cercetare destinate oamenilor de știință care efectuează cercetări în urologie. Există ceva pentru toată lumea – de la urologi practicanți la viitori urologi ai viitorului și profesioniști care lucrează cu ei."

Ultima actualizare 15 mai 2017

Charles Bankhead este editor senior pentru oncologie și acoperă, de asemenea, urologia, dermatologia și oftalmologia. S-a alăturat MedPage Today în 2007. Urmăriți

La începutul acestei săptămâni, US Preventive Services Task Force (USPSTF) a lansat o recomandare actualizată care sprijină luarea deciziilor individualizate pentru screeningul cancerului de prostată bazat pe PSA în rândul bărbaților cu vârsta cuprinsă între 55 și 69 de ani. Cinci ani după declarația lor anterioară care recomanda screening-ul de rutină al PSA pentru bărbați pentru orice vârstă, proiectul actualizat se aliniază mai bine cu orientările Asociației Urologice Americane (AUA) și ale Societății Americane a Cancerului (ACS), care promovează screeningul bazat pe discuții.

MedPage Today a vorbit cu experți în domeniu, dintre care mulți consideră că actualizarea USPSTF este un instrument care îi ajută să ofere îngrijiri mai bune pacienților.

În ce măsură această recomandare se potrivește acum cu ceea ce a evoluat în practica de rutină de la izbucnirea dezbaterii cu privire la screening-ul PSA?

Howard Sandler, MD, Cedars-Sinai Medical Center: Noua recomandare este mai consistentă cu alte organizații care au recomandat în general o discuție individualizată între pacient și medic. Se pare că este destul de consistent cu AUA.

David F. Penson, MD, MPH, Centrul Medical al Universității Vanderbilt: Acest lucru pune USPSTF în conformitate cu recomandările celor mai multe alte societăți majore de specialitate și grupuri de advocacy. Acest lucru este bun, deoarece recomandarea anterioară împotriva screening-ului de la USPSTF a făcut dificil pentru furnizorii de asistență medicală primară să-și dea seama dacă trebuie sau nu să depisteze bărbații pentru cancer de prostată, ceea ce a dus la o scădere a screening-ului și la noi diagnostice de cancer de prostată, care pot avea unele efecte foarte negative în timp.

Alexander Kutikov, MD, Fox Chase Cancer Center: Recomandarea este acum foarte în concordanță cu sentimentele actuale ale celor mai mulți oncologi urologici. Luarea deciziilor privind screening-ul PSA trebuie să fie atentă și nuanțată. Deși conceptul de screening mai atent este o preocupare de vârf atât pentru medicii primari, cât și pentru subspecialiști, există beneficii ale screeningului PSA. Cu toate acestea, deoarece nu toți pacienții vor beneficia, deciziile trebuie individualizate.

William Oh, MD, Școala de Medicină Icahn din Muntele Sinai: Mulți medici de îngrijire primară au oprit screening-ul de rutină al PSA pe baza recomandărilor USPSTF, dar ACS, AUA și ACP au sugerat întotdeauna cel puțin o discuție cu pacienții despre argumentele pro și contra de screening. Alinierea acestor recomandări va permite o mai bună consiliere pentru pacienți, în special pentru pacienții cu risc crescut, dar și pentru pacienții fără risc care pot primi un PSA, dar nu tratează neapărat un cancer de grad scăzut.

David Crawford, MD, Universitatea din Colorado Denver: Trebuie să existe o schimbare în detectarea precoce. Nu există nicio îndoială că am diagnosticat și tratat excesiv orice bărbat. Corecția actuală este adecvată, dar aceasta nu reflectă în totalitate practica.

Paul Turek, MD, The Turek Clinics: Este încurajator să auzim că USPSTF a renunțat la declarația lor extremă că nu se efectuează screening-ul PSA pentru cancerul de prostată în SUA pentru a recunoaște că bărbații cu risc (în funcție de vârstă, etnie sau familie) istoric) ar trebui să ia în considerare screening-ul. În calitate de urologi, am crezut că suntem "pierzându-l," dar de fapt este acum clar că nu suntem.