We really need your help - Hurricane Matthew hits Haiti.

Single Blog Title

This is a single blog caption

Versiunea biosimilară a lui Lilly este deja aprobată în Europa

Versiunea biosimilară a lui Lilly este deja aprobată în Europa

De ani de zile, parlamentarii s-au străduit să înlocuiască formula curentă de plată a medicului Medicare, cunoscută sub numele de rata de creștere durabilă sau SGR, și au adoptat în mod repetat legislația pentru a evita reducerile grele programate.

În timp ce prețul unei înlocuiri SGR a scăzut în ultimii ani – CBO a estimat costul pe 10 ani la 316 miliarde de dolari în 2012 – și există sprijin bipartidist pentru înlocuirea formulei, Congresul nu a fost încă de acord cu privire la modul de plată pentru o înlocuire. Mulți analiști politici și parlamentari au recomandat ca plățile medicului Medicare să se bazeze pe calitatea îngrijirii oferite, mai degrabă decât pe volumul serviciilor.

Dezvăluiri

Acest articol, care a apărut pentru prima dată pe 27 august 2014, a fost retipărit de pe kaiserhealthnews.org cu permisiunea Fundației Familiei Henry J. Kaiser. Kaiser Health News, un serviciu de știri independent din punct de vedere editorial, este un program al Fundației Familiei Kaiser, o organizație nonprofit, nepartizană de cercetare și comunicare a politicii de sănătate care nu este afiliată cu Kaiser Permanente.

Diagnosticul fibrozei pulmonare idiopatice (FPI) în absența tiparului tip fagure de miere în radiologie ar putea să nu necesite întotdeauna o biopsie chirurgicală pulmonară, a arătat un studiu.

Un model CT de înaltă rezoluție a unei posibile pneumonii interstițiale obișnuite fără fagure de miere a avut 94% valoare predictivă pozitivă pentru IPF în comparație cu biopsia pulmonară (79 din 84 de cazuri confirmate histologic), Ganesh Raghu, MD, de la Universitatea din Washington Medical Center din Seattle, și colegii au găsit.

Prin comparație, valoarea predictivă pozitivă a îndeplinirii criteriilor CT de înaltă rezoluție cu fagure de miere fără echivoc a fost de 97% (confirmare histologică la 108 din 111 pacienți), au raportat cercetătorii online în Lancet Respiratory Medicine.

Ghidurile specifică în prezent fagurele ca o cerință pentru diagnostic și prelevarea de biopsii pulmonare atunci când aceasta este absentă.

“Cu toate acestea, prelevarea de biopsii pulmonare la această populație de persoane în vârstă prezintă riscuri substanțiale și, în practică, mulți pacienți cu posibil tipar de pneumonie interstițială obișnuită la CT de înaltă rezoluție nu vor fi supuși acestei proceduri invazive”, Simon P. Hart, dr., De la Hull York Facultatea de Medicină din Cottingham, Anglia, a menționat într-un comentariu însoțitor.

Constatările “vor convinge probabil clinicienii să facă diagnostice mai incluzive și mai încrezătoare ale fibrozei pulmonare idiopatice decât sunt susținute de liniile directoare din 2011”, a prezis el. Rezultatele vor ajuta, de asemenea, pentru a oferi claritate cu privire la opțiunile de tratament pentru un număr mai mare de pacienți și pentru a crește grupul de pacienți adecvat pentru includerea în studiile clinice de noi terapii.

Această strategie de a se baza pe o posibilă prezentare radiologică fără biopsie a venit cu câteva avertismente ale cercetătorilor:

Prima conditie este ca prezentarea clinica si demografice sunt tipice de fibroza pulmonara idiopatica si au fost constatate de un expert in boli pulmonare interstitiale. A doua conditie este ca imaginile CT de inalta rezolutie, evaluate de un radiolog cu expertiza in boala pulmonara interstitiala, sa prezinte o anomalie reticulara predominanta bazala subpleurala cu absenta caracteristicilor atipice pentru tiparul obisnuit de pneumonie interstitiala.

Hart a avertizat, de asemenea, despre potențialul de prejudecată a selecției.

Analiza retrospectivă a inclus 315 pacienți selectați pentru studiul ARTEMIS-IPF eșuat, care a reprezentat doar suganorm compozitie 29% din cei 1.087 selectați consecutiv pentru studiu. Restul nu a avut fie CT de înaltă rezoluție, fie probe chirurgicale de biopsie pulmonară.

„Patologia a 102 pacienți care nu au fost supuși prelevării de biopsii nu a fost cunoscută, deși datele demografice și funcția pulmonară au fost la fel ca persoanele care au suferit procedura”, a scris Hart. Mai mult, unii participanti ar fi putut avea rezultate de biopsie incompatibile cu fibroza pulmonara idiopatica si nu au fost trimise pentru a fi luate in considerare in cadrul procesului.

Dezvăluiri

Studiul a fost finanțat de Gilead Sciences.

Raghu și co-autori au dezvăluit relații financiare relevante cu Gilead Sciences.

Hart nu a dezvăluit nicio relație financiară relevantă cu industria.

Sursa primara

Lancet Respiratory Medicine

Referință sursă: Raghu G, și colab. “Diagnosticul fibrozei pulmonare idiopatice cu CT de înaltă rezoluție la pacienții cu dovezi radiologice reduse sau deloc de fagure de miere: analiza secundară a unui studiu randomizat, controlat” Lancet Respir Med 2014; DOI: 10.1016 / S2213-2600 (14) 70011-6.

Sursa secundară

Lancet Respiratory Medicine

Referință sursă: Hart SP “Înțelegerea modelelor CT în fibroza pulmonară idiopatică” Lancet Respir Med 2014; DOI: 10.1016 / S2213-2600 (14) 70030-X.

, , ,

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Diabetul tandem a obținut aprobarea FDA pentru o pompă mai mare de insulină, care poate conține până la 480 de unități de medicament, a anunțat compania.

Pompa de insulină t: flex are cea mai mare capacitate disponibilă în prezent în SUA, a declarat Tandem într-un comunicat.

CEO-ul Tandem, Kim Blickenstaff, a declarat că produsul aduce tehnologia companiei t: slim la pacienții care necesită doze mai mari de insulină – o populație care este în prezent în creștere, au declarat experții pentru MedPage Today.

Într-adevăr, creșterea dozelor de insulină a determinat creșterea cererii – și a prețului – pentru insulina U-500, o formulare mai concentrată de insulină care implică în cele din urmă mai puține injecții.

Cu toate acestea, mulți mai mulți pacienți depășesc dozele de 100 de unități de insulină U-100 pe zi, spun experții.

Pompa t: flex este concepută exact pentru acea populație, a spus compania, care include adolescenți și mulți pacienți cu diabet de tip 2.

Tandem a spus că noul dispozitiv oferă pacienților beneficiile terapiei cu pompă fără modificările frecvente ale rezervorului necesare pentru pompele de capacitate de 200 și 300 de unități.

Se așteaptă ca noua pompă să fie lansată în SUA în al doilea trimestru al anului 2015.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

MedPage Today a chestionat mai mulți experți în diabet pentru gândurile lor cu privire la etapele de top din 2014. De la insuline noi până la progresele în pancreasul artificial, majoritatea au spus că a fost un an interesant pentru domeniu.

1. Pancreasul artificial cu doi hormoni

Dispozitivul, dezvoltat de Edward Damiano, dr., De la Universitatea din Boston, și Steven Russell, MD, dr., Din Massachusetts General Hospital, furnizează atât insulină, cât și glucagon. Un studiu ambulatoriu de cinci zile – prezentat la reuniunea Asociației Americane a Diabetului din iunie – a arătat scăderi semnificative ale nivelului de glucoză plasmatică fără probleme de hipoglicemie. Cercetătorii au planificate viitoare studii și speră să aibă dispozitivul pe piață până în 2017.

2. Transformarea celulelor stem în celule beta

În septembrie, două lucrări au raportat transformarea cu succes a celulelor stem umane în celule beta producătoare de insulină. O echipă a fost condusă de Douglas Melton, dr., De la Harvard, iar cealaltă de Timothy Kieffer, dr., De la Universitatea din British Columbia. Deși multe întrebări rămân fără răspuns, experții spun că aceste lucrări reprezintă un pas semnificativ înainte în ingineria celulelor beta.

3. Insuline noi pe bloc

În august, FDA a acordat aprobarea provizorie pentru insulina glargină „biosimilară” a lui Eli Lilly. Copiatul Lantus va fi comercializat în SUA sub denumirea de Basaglar – de îndată ce compania va soluționa litigiile în curs de brevetare cu medicul Lantus Sanofi. Lantus scoate brevetul în februarie 2015. Versiunea biosimilară a lui Lilly este deja aprobată în Europa. “Genericele și biosimilarele sunt binevenite, deoarece costul acestor medicamente este exuberant în SUA”, a declarat Joel Zonszein, MD, de la Colegiul de Medicină Albert Einstein din New York.

Între timp, a treia oară a fost farmecul pentru insulina inhalată a lui MannKind, Afrezza. FDA a aprobat în cele din urmă medicamentul în iunie, după două respingeri anterioare.

4. Se aplică Ghidul privind riscurile CV?

Experții și-au exprimat îngrijorarea că liniile directoare naționale recente privind tensiunea arterială și gestionarea lipidelor s-ar putea să nu se aplice populației diabetice. Criticile includ lipsa unor ținte specifice de colesterol LDL (împreună cu o direcție mică pentru tratamentul cu medicamente dincolo de statine) și posibilitatea ca o țintă a tensiunii arteriale de 130/80 să fie prea strictă.

5. Fără efecte moștenite în ADVANCE-ON

Controlul glicemic strâns nu a redus mortalitatea sau evenimentele cardiovasculare majore în perioada de urmărire de 10 ani a studiului ADVANCE. „ADVANCE a fost un proces negativ și, fără surpriză, rămâne negativ”, a spus David Nathan, MD, de la Massachusetts General Hospital. Pe de altă parte, controlul strict al tensiunii arteriale a diminuat moartea generală și cardiovasculară în acest timp.

6. USPSTF recomandă screeningul diabetului

Grupul de lucru pentru serviciile de prevenire din SUA recomandă ca adulții cu risc de diabet de tip 2 să fie supuși unui control al nivelului crescut de zahăr din sânge și ar trebui tratați cu intervenții în stilul de viață dacă au hiperglicemie. Pacienții cu risc includ cei cu vârsta de 45 de ani și peste, cei care sunt supraponderali sau obezi și cei care au o rudă de gradul I cu boala. Orientările anterioare din 2008 spuneau că nu există dovezi suficiente pentru a recomanda screening-ul diabetului.

7. Rata de complicare a diabetului este redusă

Complicațiile diabetului, în special amputarea și bolile cardiovasculare, au scăzut din anii 1990, potrivit unui raport din aprilie al CDC. O analiză a datelor naționale a constatat că ratele IM la pacienții diabetici au scăzut cu 68%, iar ratele de amputare au fost reduse la jumătate în ultimii 20 de ani. Dar experții observă că ratele sunt încă ridicate și că sunt necesare reduceri suplimentare.

8. SGLT2 avansează în practică

Există acum trei opțiuni din cea mai nouă clasă de medicamente pentru diabet de pe piață: canagliflozin (Invokana), dapagliflozin (Farxiga) și empagliflozin (Jardiance). O revizuire și meta-analiză raportate la întâlnirea Asociației Europene pentru Studiul Diabetului au arătat că medicamentele sunt bune la controlul HbA1c, ajutând în același timp pacienții să piardă în greutate și să scadă tensiunea arterială.

„Speranța este că ei vor prinde, deoarece toți încercăm să ne dăm seama unde se potrivește clasa respectivă”, a spus George Grunberger, MD, de la Grunberger Diabetes Institute din Michigan. Teoretic, acestea pot fi utilizate la oricine are rinichi care funcționează. În plus față de combinațiile cu doză fixă ​​cu metformină, cursa este pentru o combinație cu doză fixă ​​cu inhibitori de DPP-4.